Medewerker laten doorwerken na pensioen? Dat regel je via een uitzendbureau voor 65 plus

vacatures voor senioren

Kennis en ervaring blijven benutten

Via doorwerkgroep, het uitzendbureau voor 65 plus, kun je eenvoudig blijven samenwerken met jouw gepensioneerde medewerker. Want als werkgever heb je vaak de wens om de kennis en ervaring van je oudere medewerker te blijven gebruiken, ook na een pensioen van jouw medewerker. Of je hebt behoefte aan capaciteit op momenten van drukte of voor een specifiek project.

Doorwerkgroep maakt het mogelijk en zo profiteer jij van de voordelen voor jou en je medewerker. Zo regelen wij de personeels- en salarisadministratie en voorkom je juridische werkgeversrisico’s.

Medewerker laten doorwerken na pensioen

Eén van de manieren waarop gepensioneerden doorwerken na hun pensioen is door bij hun oude werkgever aan de slag te blijven. Als je dit wenst als werkgever, dan is het handig dit tijdig aan te geven. Je kunt dan in overleg bekijken of doorwerken na pensioen voor je medewerker een optie is en in welke vorm. Wil je medewerker na het pensioen bijvoorbeeld nog steeds een volledige werkweek maken? Of liever doorwerken op parttime basis? Wat zijn of haar wens ook is, je regelt het eenvoudig via een uitzendbureau voor 65 plus.

Onze werkwijze

1. Afstemmen wensen
Zodra wij je aanvraag hebben ontvangen bespreken we met jou en je medewerker de wensen van jullie beiden en bepalen zo de ideale vorm en omvang van de inzet na het pensioen. En bespreken of de medewerker ook bij andere werkgevers kan en wil ingezet worden.
2. Contract
Na jouw goedkeuring zorgen wij voor de de administratieve afhandeling. Wij werken in de meeste gevallen met een ‘nulurencontract’ om zo de gewenste flexibiliteit te kunnen bieden aan zowel de werkgever als de werknemer. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren.
3. Inzet
In een persoonlijk gesprek maak je kennis met de door jou geselecteerde kandidaat of kandidaten. Zo weten jij en de kandidaat precies wat jij zoekt en heb je een goed beeld van de kwaliteiten van de kandidaat.
Neem contact met mij op.

Samen op zoek naar de best passende kandidaat.

Door het formulier te versturen geef je toestemming om je gegevens beveiligd te bewaren en ga je akkoord met ons privacy statement.

Scroll naar top