Gepensioneerd en op zoek naar werk? Schrijf je in bij het uitzendbureau 65 plus

vacatures voor senioren

Je bent 65 plus en gestopt met werken maar je mist een waardevolle invulling van je vrije tijd. In vaste dienst weer aan het werk zie je echter niet zitten. Jij wil vrijheid en flexibiliteit zodat je zelf je dagen kunt indelen. Ga dan aan het werk via het uitzendbureau voor 65 plus, want als uitzendkracht ben je optimaal flexibel. In dit blog praten we je bij over de voordelen van solliciteren via het uitzendbureau.   

Persoonlijke begeleiding

Vind je het als gepensioneerde lastig om je motivatie en ervaring goed te verwoorden in een sollicitatiebrief? Dan biedt het uitzendbureau voor 65 plus zeker uitkomst voor jou. De intercedenten zijn er namelijk om jouw wens te koppelen aan de vraag van bedrijven. Zij weten wat bedrijven zoeken en verwachten, en helpen jou in je zoektocht naar passend werk. Die persoonlijke begeleiding brengt jou snel een geschikte baan.

Flexibele baan

Als 65plusser wil je enerzijds aandacht besteden aan je kinderen, kleinkinderen, sport en hobby’s maar anderzijds wil je een leuke baan waarin je van betekenis kunt zijn. Een baan via het uitzendbureau voor 65 plus is dan ideaal en geeft je naast veel flexibiliteit ook voldoening, extra inkomen en sociale contacten.

Snelle match

Wat zijn je opleidingen? Wat is je werkervaring? Welke functies spreken je aan? Als je solliciteert via het uitzendbureau voor 65 plus, komen er heel veel vragen op je af want de intercedente wil graag een zo goed mogelijk beeld van je krijgen. Naast alle vragen, is een volledig cv natuurlijk ook een vereiste om jou voor te stellen bij bedrijven. Want een duidelijk profiel van jou bezorgt je uiteindelijk snel een ideale baan.

Neem hier contact met mij op.

Samen op zoek naar de best passende vacature.