Doorwerkgroep, het regionale uitzendbureau voor senioren, gaat verhuizen!

Doorwerkgroep verhuizen

Het Doetinchemse uitzendbureau Doorwerkgroep dat werkzoekende ouderen aan een baan helpt in hun eigen woonomgeving, verhuist per 1 juli vanuit de binnenstad naar de Koopmanslaan aan de rand van de stad.

Het uitzendbureau voor 65 plussers

“Straks kunnen werkzoekende ouderen hier voor de deur gratis parkeren”, noemt intercedent Annette Karnebeek van Doorwerkgroep als groot voordeel van het nieuwe pand dat vanaf 1 juli haar werkplek wordt. Het kantoorpand aan de Koopmanslaan in Doetinchem is zowel met het openbaar vervoer als met de auto makkelijk te bereiken. Het telefoonnummer en e-mailadres verhuizen mee met het bedrijf dus uitsluitend het bezoekadres wijzigt. “Deze nieuwe locatie biedt bovendien meer ontvangstruimte om samen te overleggen welk werk bij jou past”, voegt Annette eraan toe.

Steeds meer ouderen kiezen ervoor na hun pensioen te blijven werken. “Deels komt dat omdat we steeds ouder worden en dus zijn er meer ouderen die werken. Daarnaast voelen de meeste ouderen zich nog vitaal en willen ze graag blijven werken om deel uit te maken van de maatschappij”, ervaart Annette in de praktijk.

Flexibele ouderen

Van bewaker van een fietsenstalling of parkeergarage en bezorger van medicijnen of boodschappen tot schoonmaker, administrateur of vrachtwagenchauffeur. “Je kunt zelf kiezen welk werk je leuk vindt. Dat kan het werk zijn dat je altijd al deed, maar ook totaal iets anders.” Daarnaast kun je zelf kiezen op welke dagen je wel en niet werkt. Die flexibiliteit is voor veel ouderen van grote waarde, merkt Annette. “Wil je wel door blijven werken maar ook tijd blijven houden voor je hobby? Dan plan je je werkdagen daar omheen. Of wil je wel een baan maar daarnaast ook op de kleinkinderen passen? Dan pas je je beschikbaarheid daarop aan.”

Is doorwerken na je pensioen ook wat voor jou? Neem dan vrijblijvend contact met Annette op. Ze helpt je graag verder.

Nieuwe adres per 1 juli 2021:
Koopmanslaan 10
7005 BK Doetinchem
T: 085-864 07 09
E: info@doorwerkgroep.nl
I: www.doorwerkgroep.nl

Neem hier contact met mij op.

Samen op zoek naar de best passende vacature.