Als 65plusser aan het werk

Senior werkt - Doorwerken na pensioen - Doorwerkgroep

Als 65plusser kun je stoppen met werken maar er zijn veel gepensioneerden die doorwerken na hun pensioen. De redenen daarvoor zijn uiteenlopend. Je hebt een schat aan kennis en ervaring die je graag wil inzetten voor de maatschappij. Of je zoekt een waardevolle invulling van je vrije tijd en bent daarom op zoek naar een baan die je voldoening geeft, extra inkomen en sociale contacten.

Als 65plusser aan het werk

Het aantal 65plussers in Nederland stijgt. Een groot deel daarvan werkt door na het pensioen. En dat is ook niet zo gek want als 65plusser zijn er volop mogelijkheden om aan het werk te komen.

Doorwerken na je pensioen via het uitzendbureau

In vaste dienst weer aan het werk zie je misschien niet zitten. Je wil vrijheid en flexibiliteit om zelf je tijd in te delen. Ga dan aan het werk via een uitzendbureau voor 65 plus, want als uitzendkracht ben je optimaal flexibel.

Bijverdienste als gepensioneerde

Naast je AOW mag je onbeperkt bijverdienen. De bijverdienste die je als gepensioneerde ontvangt, heeft geen gevolgen voor je AOW of pensioen . Uiteraard betaal je wel belasting over het bedrag dat je bijverdient.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden die wij als uitzendbureau voor 65 plus jou kunnen bieden?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem hier contact met mij op.

Samen op zoek naar de best passende vacature.