65 plus en zoek je werk? Meld je bij ons aan

65 plus - Doorwerkgroep

Veel gepensioneerden missen een waardevolle invulling van hun vrije tijd en zoeken betaald werk voor 65-plussers. In vaste dienst weer aan het werk zien ze echter niet zitten. Ze willen vrijheid en flexibiliteit zodat ze zelf hun dagen kunnen indelen. Dan is een betaalde baan via Doorwerkgroep de oplossing want er is voldoende werk voor 65 plus.

Werk voor 65 plus

Veel ouderen willen deel blijven uitmaken van de maatschappij

Steeds meer ouderen kiezen ervoor na hun pensioen te blijven werken. Deels komt dat omdat we steeds ouder worden en dus zijn er meer ouderen die werken. Daarnaast voelen de meeste gepensioneerden en mensen die de AOW-gerechtigde leeftijd hebben bereikt zich nog vitaal en willen ze graag blijven werken om deel uit te maken van de maatschappij. Ze vullen hun tijd met oppassen op de kleinkinderen, sporten en hobby’s maar willen ook een leuke baan waarin ze van betekenis kunnen zijn. Ze zoeken werk dat geschikt is voor 65-plussers.

Flexibel werk voor 65 plussers

Een passende baan voor iedereen

Van bewaker van een fietsenstalling of parkeergarage en bezorger van medicijnen of boodschappen tot schoonmaker, administrateur of vrachtwagenchauffeur. Je kunt zelf kiezen welk werk je leuk vindt. Dat kan het werk zijn dat je altijd al deed, maar ook totaal iets anders. Daarnaast kun je zelf kiezen op welke dagen je wel en niet werkt. Die flexibiliteit is voor veel ouderen van grote waarde. Zoek je werk voor 65 plus maar wil je ook tijd blijven houden voor je hobby? Dan plan je je werkdagen daar omheen. Of wil je wel een baan maar daarnaast ook op de kleinkinderen passen? Dan pas je je beschikbaarheid daar op aan.

Regionaal werk voor 65 plus

Werken in de regio Achterhoek

Uitzendbureau Werk voor 65 Plus in Doetinchem werd begin 2020 overgenomen en gaat sindsdien verder onder de naam Doorwerkgroep. We koppelen oudere werkzoekenden uit de regio Achterhoek aan een baan in hun eigen woonomgeving. Daarvoor vindt er met ieder bedrijf dat zich aanmeldt en iedere werkzoekende eerst een uitgebreid gesprek plaats. Als er sprake is van een match, gaan de kandidaat en het bedrijf met elkaar in gesprek en komt er vaak een samenwerking uit voort.

Ben jij ook op zoek naar werk voor 65 plus? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem hier contact met mij op.

Samen op zoek naar de best passende vacature.