Benut ongekende mogelijkheden

Uitzendbureau voor ouderen

Uitzendbureau voor ouderen

Doorwerken na pensionering​

Veel pensioengerechtigden zijn nog zeer energiek en enthousiast om te werken. En daarnaast hebben veel werkgevers behoefte aan voldoende flexibele medewerkers met veel ervaring. Juist voor hen: een uitzendbureau voor ouderen.

Doorwerkgroep is een uitzendbureau voor ouderen. We zorgen ervoor dat werknemers en werkgevers aan elkaar verbonden blijven. We bieden werknemers eenvoudig de kans door te werken zodat werkgevers beschikken over ervaren medewerkers. Het is dè oplossing om bestaande medewerkers na hun pensionering te behouden.

De voordelen van doorwerken na je pensioen

Betrokken

Blijf actief en onder de mensen

Flexibel

Werk op de dagen dat het jou uitkomt

Financieel

Profiteer van extra inkomsten en belastingvoordeel

Uitzendbureau voor ouderen -Annette Karnebeek - Doorwerkgroep

Wat ik zo leuk vind aan werken bij Doorwerkgroep?

"Dat wij het voor actieve ouderen makkelijker maken om bezig te blijven. Een leuke baan, zonder de rompslomp."

Daarom dus.

Annette Karnebeek, intercedent

1. Uitzetten vacature
Zodra wij je aanvraag hebben ontvangen, zoeken wij in ons netwerk naar openstaande vacatures en passende werkgevers. Vervolgens stellen we jou als kandidaat voor aan de werkgever. Doordat wij vacatures zoveel mogelijk lokaal plaatsen, lukt het vaak een match te vinden bij jou in de buurt.
2. Persoonlijk gesprek
In een persoonlijk gesprek maak je kennis met de werkgever. Zo weten zowel de werkgever als jij precies wat jullie allebei zoeken en krijgt de werkgever een goed beeld van jouw kwaliteiten.
3. Contract

Wanneer jullie allebei besluiten om met elkaar verder te gaan, zorgen wij voor de de administratieve afhandeling. Wij werken met een unieke contract op basis van de doorwerkregeling om zo aan zowel de werkgever als de werknemer optimale flexibiliteit te bieden. Een van de voordelen van een uitzendbureau speciaal voor ouderen.

Neem contact met mij op.

Samen op zoek naar de best passende vacature.

Krijg de laatste vacatures voor senioren per e-mail!

    • Door het formulier te versturen geef je toestemming om je gegevens beveiligd te bewaren en ga je akkoord met ons privacy statement.