Onze werkwijze – van aanvraag tot contract

1. Selectie

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, zoeken wij in ons bestand naar een passende kandidaat. Vervolgens stellen we de meest geschikte kandidaat aan u voor via een korte omschrijving.

2. Persoonlijk gesprek

Wij bieden u de mogelijkheid om in een persoonlijk gesprek kennis te maken met de kandidaat.

3. Administratieve afhandeling

Na uw goedkeuring nemen wij de administratieve afhandeling voor onze rekening. Voor deze werving en selectie betaalt u geen kosten.

Nulurencontract

Wij bieden u normaliter een Nulurencontract waarbij u geen verplichting heeft voor het afnemen van een minimaal aantal uren en u alleen betaalt voor de gewerkte uren.

Een kandidaat bij u in de buurt

Doordat wij vacatures zoveel mogelijk lokaal plaatsen lukt het vaak een kandidaat te vinden bij u in de buurt. Dit bespaard u reiskosten, de kandidaat reistijd en spaart ook nog eens het milieu.

Snel een ervaren kracht nodig? Vind ze hier

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Meest recente berichten

Nieuws

Onze werkwijze – van aanvraag tot contract

1. Selectie Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, zoeken wij in ons bestand naar een passende kandidaat. Vervolgens stellen we de meest geschikte kandidaat aan u voor via een korte omschrijving. 2. Persoonlijk gesprek Wij bieden u de mogelijkheid om in een persoonlijk gesprek kennis te maken met de kandidaat. 3. Administratieve afhandeling Na uw

Nieuws

4 Redenen voor het inlenen van een AOW-uitzendkracht

Een oudere werknemer als uitzendkracht? Daar wordt vaak niet aan gedacht. Het is voor menig ondernemer even omschakelen. Maar wie de stap neemt, ervaart al snel de voordelen. Voordeliger Door het wegvallen van een aantal sociale premies voor een AOW-gerechtigde werknemer en in het bijzonder het wegvallen van de pensioenpremie, is het inhuren van een AOW-uitzendkracht

Meld u aan en kom in contact.

Zin om aan de slag te gaan? Wij helpen u verder.

Scroll naar top